Τεχνικός Τεχνολογίας Internet

Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα

Ιδιαίτερα Photoshop Θεσσαλονίκη

GRAPHIC DESIGNER
LOGOS - BUSINESS CARDS - ΑΦΙΣΕΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Δυνατότητα Συνεργασίας και Απομακρυσμένα

ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Τα ΛΟΓΟΤΥΠΑ (logos) ή γενικότερα η ΕΤΑΙΡΙΚΗ σας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζει απόλυτα την εταιρεία σας. Δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό και στην ουσία αποτελεί τη σφραγίδα της επιχείρησης σας.

Η σύλληψη της ιδέας, η επιλογή των χρωμάτων, η γραμματοσειρά, τα σχήματα και τα οπτικά και λεκτικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τη φύση του αντικειμένου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία σας, οδηγούν τον Graphic Designer ή Logo Creator σε μια επιτυχημένη εμπορικά εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Η σχεδίαση για τα ΛΟΓΟΤΥΠΑ (logos) είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί έρευνα, λογική επεξεργασία, δημιουργική αισθητική και συγκεκριμένη μεθοδολογία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν.

Οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (Business Cards) θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειάζονται άμεσα αλλά στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

Σωστό Μέγεθος

Υπάρχουν πολλά μεγέθη για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Όλα τα πορτοφόλια όμως έχουν θήκες που είναι για πιστωτικές κάρτες διάστασης 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος που θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτές τις θήκες. Αν η κάρτα σας δεν χωρέσει σε μια τέτοια θήκη τότε ο πελάτης μπορεί να την χάσει ή ακόμα και να την πετάξει.

Σχεδιασμός

H ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και τον αριθμό του κινητού.

Bάρος Χαρτιού

Το βάρος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 300γρ σε κανονικό χαρτί και 280 για ειδικό χαρτί.

Ποσότητα

Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Γι αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε!

ΑΦΙΣΕΣ

Ο GRAPHIC DESIGNER κατά το σχεδιασμό μιας αφίσας (flyers) ως στόχο του έχει να αποδώσει το βασικό μήνυμα της με πρωτότυπο, ελκυστικό και δημιουργικά εύστοχο τρόπο. Σημαντικό ρόλο παίζει η πρωτοτυπία και το στοιχείο της έκπληξης. Ζητούμενο επίσης είναι ανάλογα την περίπτωση είναι η ισορροπία εικαστικών και τυπογραφικών στοιχείων. Σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό αφίσας μπορεί να διαδραματίσει και η ανατροπή των κανόνων αυτών προς όφελος της ένταση του μηνύματος που θα πρέπει να επικοινωνηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ βοηθούν κάθε επιχείρηση για τη προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν για εσάς εντυπωσιακά διαφημιστικά φυλλάδια που θα τραβήξουν την προσοχή κάθε υποψήφιου πελάτη σας.

Τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ μπορεί να είναι απλά flyers ή σύνθετα διαφημιστικά έντυπα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.