Γραφικό Σχέδιο

  • Λογότυπο (LOGOS)
  • ΑΦΙΣΕΣ (FLYERS)
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ
  • Έντυπα
  • Επιστολόχαρτο
  • Φάκελος
  • Επαγγελματικές κάρτες (BUSINESS CARDS)
  • Ιστοσελίδα 

 

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Η Εταιρική Ταυτότητα αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο προβολής και επικοινωνίας της εταιρίας σας με το δίκτυο των συνεργατών και τους πελάτες σας.

Βασική της επιδίωξη είναι η ανάδειξη των χαρακτηριστικών της εταιρίας σας, η διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό και η ευρεία αναγνωρισιμότητά της.

Μία σωστά σχεδιασμένη, καλαίσθητη και ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, συμβάλλει στην ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την αύξηση πωλήσεων της εταιρείας σας.

Στην Tanidis | I.T. σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού Εταιρικής Ταυτότητας, έχοντας μελετήσει μαζί σας το ύφος και τη φιλοσοφία της επιχείρησης σας, το είδος της δραστηριότητας της και τις ανάγκες της.

 

ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Τα ΛΟΓΟΤΥΠΑ (logos) ή γενικότερα η ΕΤΑΙΡΙΚΗ σας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ χαρακτηρίζει απόλυτα την εταιρεία σας. Δημιουργεί τις πρώτες εντυπώσεις στο κοινό και στην ουσία αποτελεί τη σφραγίδα της επιχείρησης σας.

Η σύλληψη της ιδέας, η επιλογή των χρωμάτων, η γραμματοσειρά, τα σχήματα και τα οπτικά και λεκτικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τη φύση του αντικειμένου και το κοινό στο οποίο απευθύνεται η εταιρεία σας, οδηγούν τον Graphic Designer ή Logo Creator σε μια επιτυχημένη εμπορικά εταιρική ταυτότητα για την επιχείρησή σας.

Η σχεδίαση για τα ΛΟΓΟΤΥΠΑ (logos) είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που απαιτεί έρευνα, λογική επεξεργασία, δημιουργική αισθητική και συγκεκριμένη μεθοδολογία.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (business cards) χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν.

Οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειαστούν άμεσα αλλά στο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτυχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διότι εκεί αποτυπώνονται όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

Σωστό Μέγεθος

Υπάρχουν πολλά μεγέθη για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Όλα τα πορτοφόλια όμως έχουν θήκες που είναι για πιστωτικές κάρτες διάστασης 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος που θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτές τις θήκες. Αν η κάρτα σας δεν χωρέσει σε μια τέτοια θήκη τότε ο πελάτης μπορεί να την χάσει ή ακόμα και να την πετάξει.

Σχεδιασμός

H ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, έναν ή το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου, fax και τον αριθμό του κινητού.

Bάρος Χαρτιού

Το βάρος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 300γρ σε κανονικό χαρτί και 280 για ειδικό χαρτί.

Ποσότητα

Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Γι' αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε!

 

ΑΦΙΣΕΣ

Ο GRAPHIC DESIGNER κατά το σχεδιασμό μιας αφίσας (flyer) ως στόχο του έχει να αποδώσει το βασικό μήνυμα με πρωτότυπο, ελκυστικό, δημιουργικά εύστοχο τρόπο και με ισορροπία μεταξύ εικαστικών και τυπογραφικών στοιχείων. Σημαντικό ρόλο στο σχεδιασμό αφίσας μπορεί να διαδραματίσει και η ανατροπή των κανόνων αυτών ώστε να γίνει εντονότερο το μήνυμα που αποτυπώνεται στην αφίσα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ

Τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ βοηθούν κάθε επιχείρηση για τη προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Στόχος είναι να δημιουργηθούν για εσάς εντυπωσιακά διαφημιστικά φυλλάδια που θα τραβήξουν την προσοχή κάθε υποψήφιου πελάτη σας.

Τα ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ μπορεί να είναι απλά flyers ή σύνθετα διαφημιστικά έντυπα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.