Είδη Μάλαξης

Σε αυτόν τον όμορφο κόσμο της τέχνης της μάλαξης υπάρχουν πάνω από 80 διαφορετικά είδη μασάζ. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν, στο θεραπευτήριό μας προσφέρουμε 16 διαφορετικά είδη μασάζ που η εμπειρία μάς έχει δείξει πως μπορούν να εξυπηρετήσουν και να καλύψουν όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε την παλέτα των υπηρεσιών μας και με άλλα είδη. Θα ήταν πολύ ευχάριστο να μας προτείνετε εσείς κάποιο είδος με το οποίο θα θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον. Παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη περιγραφή του κάθε είδους:

 

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ: Απαραίτητο και ιδανικό για όλους. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και της ελαστικότητας των ιστών του δέρματος, με ήπιους χειρισμούς, δίνοντας αποτελέσματα ευεξίας και χαλάρωσης.

 

ΑΘΛΗΤΙΚΟ: Το Sports Massage αντίθετα με την ονομασία του δεν απευθύνεται μονάχα σε αθλητές. Στοχεύει κυρίως στα σημεία εκείνα που έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις (οι γνωστοί μας "κόμποι") στο μυϊκό σύστημα, αλλά εφαρμόζεται και σε ολόκληρο το σώμα του δέκτη, όπου υπάρχει ένταση. Έχει ονομαστεί αθλητικό γιατί οι μυϊκές εντάσεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη άσκηση.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ: Θλάσεις, μυϊκοί σπασμοί, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, ρευματισμοί κ.α. Εάν σας ταλαιπωρεί κάτι από τα παραπάνω μη χάσετε την ευκαιρία να ανακουφιστείτε άμεσα και χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των χημικών φαρμάκων.

 

ΛΕΜΦΙΚΟ: Εφαρμόζεται κυρίως σε όσους εμφανίζουν κάποιας μορφής λεμφοίδημα οποιασδήποτε αιτίας (μετεγχειρητικό, διαστρέμματα, κλπ). Επιτυγχάνει τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μέσω αυτής την απομακρυνση των επιπλέον συσσωρευμένων υγρών και τοξινών.

 

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ: Συνεδρίες μάλαξης με στόχο την αναζωογόνηση και την τόνωση του δέρματος, ενεργοποιώντας την κυκλοφορία της λέμφου και αποβάλλοντας έτσι τις τοξίνες του οργανισμού. Η όψη του φλοιού του πορτοκαλιού εξαφανίζεται και το τοπικό πάχος υποχωρεί, αφήνοντας το δέρμα πιο υγιές και ανανεωμένο!

 

ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ: Συνεδρία μάλαξης ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κύησης. Γίνεται με πολύ απαλούς χειρισμούς και σκοπός της είναι να διώξει τα μπλοκαρίσματα και τις εντάσεις με ήπιες τεχνικές. Βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ανακούφιση από τους πόνους στις αρθρώσεις (ιδιαίτερα ποδοκνημική άρθρωση και γόνατα). Ιδανική για πονοκεφάλους και μυϊκούς πόνους στη μέση και την πλάτη.

 

ΠΕΛΜΑΤΩΝ: Τα πόδια είναι οι πραγματικοί ήρωες στο σώμα, και όπως κάνουμε και για πολλές άλλες περιοχές του σώματος, δεν τα σκεπτόμαστε και πολύ μέχρι να αρχίσουν να πονούν. Το μασάζ πελμάτων είναι μια καλή θεραπεία για την πελματιαία απονευρωσίτιδα και πλατυποδία, βοηθάει στην ανακούφιση από τον σωματικό πόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ευελιξία, τεντώνει τους αδύναμους και σφιχτούς μύες και μειώνει τις μυϊκές κράμπες. Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά ή μια μέρα ορθοστασίας ένα μασάζ ποδιών είναι ότι πρέπει! Θα σας χαλαρώσει και θα σας ξεκουράσει, ενώ παράλληλα θα απολαύσετε και θα δεχθείτε όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες.

 

ΠΡΟΣΩΠΟΥ: Ποιο είπε πως το μασάζ είναι μόνο για το σώμα; Το μασάζ προσώπου συμβάλλει στην αντιγήρανση καθώς ηρεμεί και χαλαρώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Με αυτό τον τρόπο, δείχνουμε πιο νέοι και νέες. Πώς γίνεται αυτό; Βοηθά το λεμφικό σύστημα να απορροφά τα περιττά υγρά, αυξάνει τη ροή του αίματος και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία της περιοχής με αποτέλεσμα να αποτρέπει τη δημιουργία νέων ρυτίδων, αφού κάνει το δέρμα πιο απαλό και σφριγηλό!